?

Log in

No account? Create an account

Er is leven...

« previous entry | next entry »
Sep. 1st, 2011 | 06:34 pm
location: thuizzz
mood: a little bit tired

Hallo iedereen,

Het lijkt alsof ik al héél lang geen bericht meer heb geplaatst. Aan de ene kant is dat ook wel zo (iets meer dan een maand geleden), maar voor mij lijkt het véél langer geleden. Dat wil niet zeggen dat ik heb stilgezeten...

Na het einde van Vallende sterren heb ik nog heerlijk genoten van de rest van mijn vakantie! Daarna ben ik weer volop begonnen met werken. Aangezien er op dat moment veel collega's tegelijk met vakantie waren; moest ik wat extra uren invallen. Natuurlijk bezocht ik nog elke dag even de site, maar het was (heel) rustig hier - met uitzondering van een verdwaalde update af en toe - dus had ik de friendspage al snel bijgelezen.

In de weekenden was ik ook druk. Uitgaan met vriendinnen, shoppen, feestjes enzovoorts. En daarom gunde ik mezelf regelmatig een lekker luie dag! Maar... Ik ben ook beziggeweest met mijn nieuwe dagboek: Glasscherven. Ik ben bijna klaar met het uitschrijven van de verhaallijn en het bouwen van de omgevingen. Toch heb ik wel al de eerste update af! En... die plaats ik morgen =D

Dus ik kan wel zeggen: ik ben terug! Terug met mijn nieuwe dagboek, Glasscherven. En hopelijk gaan jullie er veel plezier aan beleven! Alvast een klein tipje van de sluier (ik kan het niet laten): een aantal oude bekenden komt terug... --)

Tot morgen, bij de eerste update van Glasscherven!


X Marly
Tags:

Link | Leave a comment |

Comments {4}

annek2

(no subject)

from: annek2
date: Sep. 1st, 2011 04:41 pm (UTC)
Link

Oeh, ik ben superbenieuwd naar die eerste update, Marly! :D Helaas kan ik 'm op z'n vroegst zondag pas lezen; ik ga dit weekend op kamp met m'n studievereniging.

Fijn dat je een leuke vakantie hebt gehad! Maar werken kan ook leuk zijn. :3 Wat voor werk doe je eigenlijk? Als je het niet wilt vertellen is het natuurlijk ook best. :3

Goed om weer even wat van je te horen! :D

xx

Reply | Thread

Marly

(no subject)

from: miss_mops
date: Sep. 1st, 2011 04:53 pm (UTC)
Link

Wat leuk om te horen, Anne! Ja, ik las net je bericht (en heb ook een reactie achtergelaten), maar dan heb jij de update nog tegoed ;-)

Ik werk als oproepkracht bij een zorginstelling. Ik zit in de huishouding, dus ik maak kamers schoon en zo. Net na mijn vakantie heb ik ook in de keuken gewerkt. Ik ben eigenlijk op zoek naar werk als secretaresse, want daar heb ik voor geleerd ;-), maar dat valt best tegen en ik wil me misschien nog gaan specialiseren, dus in de tussentijd kan ik toch ergens werken en geld verdienen :-)

Bedankt voor je reactie =D


Xx

Reply | Parent | Thread

duuvel

(no subject)

from: du_uvel
date: Sep. 1st, 2011 04:58 pm (UTC)
Link

Ik kijk uit naar de eerste update! Zijn het mensen uit een eerder verhaal hier op Livejournal of desims2.nl?

Fijn dat je een leuke vakantie hebt gehad! Het klinkt allemaal erg leuk. Ik heb ook zeker een leuke vakantie gehad maar ik ben klaar voor een fijn schooljaar in de tweede klas!

x

Reply | Thread

Marly

(no subject)

from: miss_mops
date: Sep. 1st, 2011 05:00 pm (UTC)
Link

Dankjewel, Cèleste, leuk om te horen =D

Het zijn personages uit een eerder verhaal... --)

Fijn dat je ook zo'n leuke vakantie hebt gehad en goed dat je weer helemaal klaar bent voor een nieuw schooljaar. Succes ermee!


Xx

Reply | Parent | Thread